Over ons

De Kok ITEB is gespecialiseerd in taxaties, waardebepalingen en schade-expertises. Met onze centrale vestiging in Hilversum zijn wij door heel Nederland actief.

Het huidige taxatie- en expertisebureau De Kok ITEB, vindt zijn oorsprong in de jaren 60 van de vorige eeuw en is sindsdien altijd een familiebedrijf geweest. De specialisatie lag in de eerste jaren vooral binnen de textielindustrie, maar al snel volgde de grafische sector en aanverwante industrieën. De afgelopen jaren zijn ook andere sectoren zoals de horeca, voedselindustrie, transportsector en de agrarische sector aan onze specialiteiten toegevoegd.

Bij De Kok ITEB staat de klant centraal en onze persoonlijke en betrouwbare aanpak is binnen ons bedrijf belangrijk en wordt door onze relaties zeer gewaardeerd.
Door de kleinschaligheid van ons bedrijf zijn wij slagvaardig en efficiënt, kan er snel geschakeld worden, zijn onze overheadkosten laag en kunnen wij scherpe tarieven bieden. Zo werken wij aan een duurzame klantrelatie met de beste resultaten tot gevolg.

De Kok Taxaties B.V.

KANTOORADRES
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum

POSTADRES
Postbus 78
1200 AB Hilversum

T +31 (0)35 – 628 20 54
F +31 (0)35 – 628 07 85
E info@dekokiteb.nl

Taxaties en Expertises t.b.v. brand-/schadeverzekeringen, bedrijfsovername, liquidatie, onderhandse verkoop, veiling. Makelen bij aan- en verkoop van machines en bedrijven.