Bedrijfseconomische taxaties

U als bedrijf wil bijvoorbeeld een financiering aangaan, een balans(her-)waardering, een overname of fusie plannen, etc.. Dan doet u er goed aan uw bedrijfsmiddelen door een onafhankelijk erkend taxateur te laten beoordelen en taxeren.

Bij ons kunt u terecht voor al uw objectieve commerciële waarde-taxaties. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige taxateurs hebben wij een brede expertise opgebouwd in het taxeren van bedrijfsmatige roerende en onroerende zaken.

Voor curatoren, banken en ondernemingen/aandeelhouders voeren wij geregeld ook taxaties uit in faillissementen en surseances of naar wens een Quick Scan. Bij een Quick Scan taxatie blijft een uitgebreide rapportage achterwege waardoor u als opdrachtgever kosten kunt besparen. De ervaring en deskundigheid van onze taxateurs garanderen u een betrouwbare waardering.

De Kok Taxaties B.V.

KANTOORADRES
Ambrosiushof 61
1216 MN Hilversum

POSTADRES
Postbus 78
1200 AB Hilversum

T +31 (0)35 – 628 20 54
F +31 (0)35 – 628 07 85
E info@dekokiteb.nl

Taxaties en Expertises t.b.v. brand-/schadeverzekeringen, bedrijfsovername, liquidatie, onderhandse verkoop, veiling. Makelen bij aan- en verkoop van machines en bedrijven.