Disclaimer
Hoewel De Kok ITEB de pagina's van deze website met de grootst mogelijke zorg heeft samengesteld, kan het zijn dat een deel van de informatie niet (langer) correct is. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. De Kok ITEB aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van De Kok ITEB, die daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. De Kok ITEB is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

De Kok ITEB bezit het auteursrecht op de informatie die via deze website wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiƫren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Kok ITEB.

De Kok ITEB hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Informatie over bezoeken aan www.dekokiteb.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.
Disclaimer